top of page

Fremtidens landbrug er automatisk, dynamisk, og bæredygtigt

I AgroAnt laver vi skræddersyede løsninger, der udnytter naturlige processer til at kontrollere skadevoldere i landbruget.

 

Vi har forsket i myrer og deres potentiale indenfor biologisk bekæmpelse i mere end 20 år. Vores løsninger baserer sig således på den seneste forskning indenfor feltet, hvilket sikrer den bedste implementering og effekt.

 

Skovmyrer er altædende, stedfaste, og myreflittige - hvilket gør dem helt ideelle til at til at bekæmpe skadedyr og plantesygdomme.

 

Fra myretuerne er i installeret, arbejder myrerne automatisk, og du skal derfor ikke bekymre dig om at sprøjte eller sætte feromonfælder i træerne.  Myrerne klarer arbejdet - helt automatisk!

Checking the Crops

Vores Team

offenberg_mindre.jpg

Ida C. Jensen

CEO og Rådgiver

Ida er uddannet biolog med speciale i biologisk bekæmpelse med brug af myrer. I hendes speciale har hun arbejdet med implementering af myrer i dansk frugtavl med fokus på deres effekter på plantesygdomme. Udover arbejdet i AgroAnt, er hun i gang med en PhD på Aarhus Universitet, hvor hun forsker i myrernes effekt på plantesygdomme og grønne løsninger til landbruget. 

 

Er du interesseret i mulighederne for din plantage, er Ida altid klar på en snak!

  • LinkedIn

Joachim Offenberg

Videnskabelig rådgiver

Joachim er seniorforsker hos Aarhus Universitet, og har forsket i myrer de sidste 20 år. Han forsker i myrernes potentiale indenfor biologisk bekæmpelse, og har mange års erfaring indenfor insektøkologi.

 

I AgroAnt sikrer han at vores løsninger bruger den seneste viden inden for feltet, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger. 

  • LinkedIn
bottom of page